top of page

"Economia Socială: Impactul Digitalizării și Rolul eMIP în Digitalizarea Afacerilor Sociale"

Într-o lume tot mai digitalizată, economia socială devine din ce în ce mai relevantă. Evenimentul "Economia Socială în Era Digitală" organizat de Asociaţia Română pentru Smart City (ARSC) în parteneriat cu EURO JOBS și DIACOSTAMPET, pe 10 octombrie 2023, a adus în prim-plan discuții esențiale despre acest subiect.


În cadrul acestui articol, vom explora evenimentul în detaliu, inclusiv impresiile noastre din Panelul 2, unde s-a discutat despre "Impactul Economiei Sociale într-o Lume Digitalizată."

Eveniment ”Economia socială în Era Digitală” - Palatul Parlamentului - 10.10.2023
Desfășurarea evenimentului

Despre Evenimentul "Economia Socială în Era Digitală"

Evenimentul organizat la Palatul Parlamentului a adunat peste 125 de participanți din domenii diverse, de la politicieni la oameni de afaceri și activiști civici. A fost o ocazie unică de a discuta modul în care digitalizarea afectează economia socială și de a evidenția importanța adaptării la schimbările tehnologice.

Pentru a vă oferi o experiență mai detaliată a evenimentului, am pregătit un material video INTRO care va introduce aspecte cheie ale discuțiilor din Panelul 2. Acest videoclip vă va ajuta să înțelegeți mai bine contextul și importanța acestui eveniment deosebit.


Panelul 2 - "Impactul Economiei Sociale într-o Lume Digitalizată"

Panelul 2, cu tema "Impactul Economiei Sociale într-o Lume Digitalizată," a fost un moment de mare importanță în cadrul evenimentului. Acesta a fost deschis cu o prezentare captivantă de către Iurai Pisec, COO eMIP, care a pus accentul pe contribuția și rolul platformei eMIP în digitalizarea afacerilor sociale și a oferit o perspectivă valoroasă despre cum tehnologia poate sprijini comunitățile și organizațiile în realizarea obiectivelor lor sociale.

Eveniment ”Economia socială în Era Digitală” - Palatul Parlamentului - 10.10.2023

Continuând cu discuția, ne-am bucurat să avem alături, doi vorbitori valoroși:

Eveniment ”Economia socială în Era Digitală” - Palatul Parlamentului - 10.10.2023

Cristian David - Membru al Consiliului Consultativ pentru Dezvoltare Durabilă: Domnul David a adus în discuție perspective relevante despre dezvoltarea durabilă și modul în care aceasta se leagă de economia socială în era digitalizării. Contribuția sa la panel a adus un aport important temei prin noutatea informațiilor și consistența lor.


Eveniment ”Economia socială în Era Digitală” - Palatul Parlamentului - 10.10.2023

Bogdan Dumea - Secretar de Stat în Ministerul Digitalizării: Domnul Dumea a împărtășit observații interesante cu privire la direcția digitalizării în România și la modul în care aceasta poate influența și susține dezvoltarea economiei sociale. Opiniile sale au adăugat o perspectivă guvernamentală valoroasă la discuție.


Acești trei vorbitori au contribuit cu idei și perspective semnificative pentru înțelegerea modului în care economia socială se adaptează și evoluează într-o lume din ce în ce mai digitalizată. Panelul 2 a fost un moment cheie al evenimentului, evidențiind conexiunile vitale dintre tehnologie, inovare și dezvoltarea comunităților noastre. Concluzie:

Evenimentul "Economia Socială în Era Digitală" a fost un forum valoros pentru discuții despre modul în care digitalizarea influențează economia socială și pentru a evidenția rolul platformei eMIP în această transformare. Ne-am bucurat să facem parte din această discuție și să contribuim la modelarea unei economii sociale mai echitabile și incluzive în era digitală. Vă invităm să explorați videoclipul INTRO și să vă alăturați acestei mișcări importante către o economie socială mai puternică și mai conectată la tehnologie.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page