top of page

Antreprenorii INNOTECH STUDENTS - folosesc eMIP

Updated: Sep 7, 2022

Felicitari noilor antreprenori INNOTECH care folosesc Platforma eMIP și modulul de gestionare și monitorizare a Planurilor de Afaceri!

Printre noii antreprenori, participanti la Programul INNOTECH Students, care au parcurs deja mai multe etape din cadrul programului, se regăsesc și cei ce doresc sa utilizeze mijloace moderne de gestionare a afacerii.

In cadrul campaniei noastre de promovare a MySTART - aplicatia software de gestionare si monitorizare a Planurilor de afaceri, au fost distribuite in mod gratuit, licente de acces la produsele eMIP.

In acest context ne bucuram sa sprijinim prin eMIP, #TransformareaDigitală a cat mai multor aspecte din ecosistemul acestor noi afaceri.


Planuri mari, idei de afaceri mari - monitorizate deopotrivă!


Prin intermediul eMIP, #ExpertiiMonitorizare au acces la o suită completă de instrumente software de gestionare a următoarelor aspecte:

  • validarea operațiunilor financiare efectuate de antreprenori (cheltuieli, venituri, alte operațiuni);

  • aprobare si gestionare a modificari versiuni Planului de afaceri si a Bugetului;

  • gestionarea executiei bugetare a Planurilor de afaceri aflate in monitorizare;

  • validarea documentelor asociate achizitiilor;

  • gestionarea arhivelor lunare / a intregului PA, precum si a Rapoartelor lunare de activitate al StartUpurilor, pe intreaga perioada de monitorizare.

  • transferul automat al livrabilelor validate in Calendar lunar ExpertMonitorizare și în arhiva Proiectului sursa de finanțare în cadrul

Toate aceste instrumente le puteți vedea ”la lucru”, în cadrul unui workshop, organizat gratuit de echipa eMIP, pentru dumneavoastră și echipa dumneavoastră de proiect!


Aflati mai multe privind modul de programare a unui workshop de prezentare, accesand sectiunea Workshop si conturi DEMO din site, sau rezervand unul din serviciile noastre:


28 views0 comments
bottom of page