top of page

Platforma eMIP - 5 ani de la lansare

Actualizată în: 16 feb.

În ultimii 5 ani, eMIP a dezvoltat un ecosistem inovator care a adus patru soluții-cheie pentru managementul proiectelor și digitalizarea unor procese din cadrul afacerii. Aceste soluții au avut un impact semnificativ asupra modului în care echipele de proiect lucrează și obțin rezultatele dorite. Să analizăm mai îndeaproape fiecare dintre acestea.Platforma eMIP (2019): Această platformă web a fost lansată în 2019 și a fost prima componentă a ecosistemului eMIP.

Platforma eMIP oferă un set cuprinzător de instrumente pentru managementul proiectelor, care facilitează urmărirea indicatorilor de rezultat, procesele de raportare și gestionarea livrabilelor. Cu ajutorul unor automatizări inteligente, eMIP optimizează munca echipei, îmbunătățind performanța și reducând pierderile de timp și bani în procesul de implementare.

eMIP - Plan Afaceri (2021): A doua soluție a ecosistemului este eMIP - Plan Afaceri, care a devenit operațional în 2021.
eMIP Arch (2022): La finele anului 2022, eMIP a lansat o soluție revoluționară de Arhivare digitală, dublată de forța Asistentului Inteligent (AI) din eMIP, denumită eMIP Arch.
eMIP Scan & SigN (2023): Cea mai recentă soluție în dezvoltare a ecosistemului eMIP prin care sprijinim mobilitatea echipelor de proiect și a antreprenorilor, permițand scanarea si augmentarea (imbunătățirea) fisierelor PDF scanate.
Cele patru soluții emergente ale ecosistemului eMIP, sunt în continuă dezvoltare și optimizare funcțională.

În concluzie, în ultimii 5 ani, ecosistemul eMIP a oferit patru soluții inovatoare: Platforma eMIP, eMIP-Plan Afaceri, eMIP Arch și eMIP Scan & SigN. Aceste soluții au adus îmbunătățiri semnificative în gestionarea proiectelor, implementarea si monitorizarea Planurilor de afaceri, gestionarea Arhivelor digitale, etc - sporind eficiența și rezultatele obținute de către utilizatori. Cu un viitor promițător și o echipă dedicată, eMIP continuă să fie un lider în domeniul managementului proiectelor finanțate prin POCU, PEO și PoIDS promițând să ofere soluții tehnologice de vârf pentru utilizatori.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page