top of page

Suntem bucuroși să fim implicați in sprijinirea unei inițiative educaționale generoase privind dezvoltarea competentelor digitale in randul persoanelor apartinand grupurilor vulnerabile sau aflate in situații de risc.

Din 2022 am demarat acest proiect, care are ca obiectiv general, oferirea accesului gratuit programe de instruire și la solutii software care sa dezvolte copetentele digitale și antreprenoriale pentru anumite categorii sociale care nu au avut șansa unei instruiri minimale in aceste domenii.

O aplicație,
multe utilizări

eMIP Arch - solutie de arhivare digitală poate fi accesată  prin dobandirea unei licențe educaționale oferite de catre ASOCIAȚIA EMIP, persoanelor aparținand grupurilor vulnerabile, aflate in situații de risc. Oferim 1+2  licențe,  IMM-urilor care angajează persoanele aflate in situații de risc ce detin competente in utilizarea soluțiilor din ecosistemul eMIP.  

Află mai multe despre aceste stimulente, accesant sectiunea Proiecte -  Asociatia eMIP.

Descarcă aplicația din APP Store sau Google Play  și testează capabilitățile solutiei.

GooglePlay& AppStore.png
GooglePlay& AppStore.png
iOS 1.png

Faci parte din grupurile vulnerabile, află dacă ești eligibil să te inscrii in programul ASOCIAȚIEI EMIP și obți acces gratuit
prin licențe educaționale, la soluțiile:eMIP - Plan Afaceri
eMIP Arch - arhivare digitală
 

4 Logo eMIP Scan&Sign (t)450x300.png
3 Logo eMIP Arch (t)600x400.png
StartUp-infiintare PA_edited.pngAplică acum pentru ați sporii șansele la educație in domeniul  antreprenorial și digitalizarea afacerii !

Impreună, spre o viață mai bună!

Little Boy Standing Portrait

Verifică eligibilitatea 

Verifică eligibilitatea in program și accesează  licențele educaționale pentru a te instrui in domeniul utilizarii tehnologiei și gestionarii afacerilor.

Instruiește-te să devii independent, SPARGE ZIDUL!

 

Prin completarea chestionarului, cererea ta de acces in cadrul programului, va fi analizată, urmand să fi contactat in cel mai scurt timp, de catre unul din voluntarii noștrii.

Mai mult
bottom of page