top of page
20210130_163546_edited_edited_edited_edited.jpg

Misiunea,
Viziunea  și
Valorile noastre

Misiune: Soluții inovatoare, gestionare eficientă, acces la finanțare europeană. Viziune: Lideri în gestionarea proiectelor europene, securitate și confidențialitate a datelor. Valori: Inovație, calitate, transparență, parteneriat, durabilitate.

MISIUNE

Misiunea societății ALBADEV NET SRL, ca administrator al ecosistemul eMIP, este de a oferi soluții emergente și inovatoare pentru gestionarea eficientă a proiectelor europene finanțate prin programe europene și planurile de afaceri asociate acestora. Suntem dedicați în a satisface nevoile clienților noștri, iar securitatea și confidențialitatea datelor sunt priorități în activitatea noastră. Ne angajăm să respectăm cele mai înalte tehnologii și standarde de securitate a informațiilor și a confidențialității datelor procesate automat în cadrul platformei noastre.

_8d733008-70f3-4578-8ad5-0796bc52e5bb.jpeg

VIZIUNE

Viziunea noastră este de a deveni lideri în domeniul gestionării proiectelor europene și a planurilor de afaceri, oferind soluții tehnologice avansate și securizate prin intermediul ecosistemului eMIP. Ne propunem să fim recunoscuți ca furnizori de încredere în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea datelor, asigurându-ne că platforma noastră respectă cele mai înalte standarde și tehnologii în acest domeniu. Avem în vedere protejarea informațiilor sensibile și a datelor procesate automat, pentru a oferi clienților noștri un mediu sigur și încredere în gestionarea proiectelor și planurilor de afaceri.

VALORILE  NOASTRE

  1. Inovație: Suntem dedicați inovării continue și dezvoltării de soluții tehnologice avansate, care să răspundă nevoilor clienților noștri într-un mod sigur și eficient.

  2. Calitate: Ne străduim să oferim servicii și produse de cea mai înaltă calitate, asigurându-ne că platforma eMIP respectă cele mai înalte tehnologii și standarde de securitate a informațiilor și a confidențialității datelor.

  3. Transparență: Promovăm transparența și etica în toate interacțiunile noastre, oferind clienților noștri informații clare și precise cu privire la măsurile de securitate și confidențialitate implementate în cadrul platformei eMIP.

  4. Parteneriat: Construim relații de parteneriat puternice cu clienții noștri, colaborând împreună pentru a asigura securitatea și confidențialitatea datelor acestora și pentru a oferi soluții personalizate în funcție de nevoile lor specifice.

  5. Durabilitate: Suntem angajați în a contribui la dezvoltarea durabilă a afacerilor și a comunităților, incluzând practici responsabile în gestionarea securității și confidențialității datelor și promovând utilizarea eficientă a resurselor.

eMIP Arch - cover1.jpg

Acestea sunt misiunea, viziunea și valorile pe care le promovăm în cadrul societății ALBADEV NET SRL, respectiv  în cadrul ecosistemului eMIP, ce cuprinde cele patru soluții emergente:

  1. Platforma eMIP - gestionare proiecte europene finanțate prin programe europene,

  2. eMIP - Plan Afaceri (gestionarea și monitorizarea planurilor de afaceri și a executiei bugetare asociate proiectelor finanțate prin planurile de afaceri),

  3. eMIP Arch - soluție de arhivare digitală dotată cu Asistent Inteligent (AI) și

  4. eMIP Scan&Sign - soluție de scanare și augmentare a fișierelor PDF.

Ne asigurăm că securitatea datelor și confidențialitatea acestora sunt protejate prin implementarea celor mai avansate tehnologii și standarde în domeniul securității informațiilor și a confidențialității datelor procesate automat în cadrul platformei eMIP.

bottom of page