top of page
DIGITALIZARE IMM

Cuvînt înainte

Toata lumea vorbeste de programul de DIGITALIZARE a IMM, care iste in prezent in linie dreapta  a lansarii acestuia preconizata pentru 01.februarie.2023. Pentru aceasta etapa dorim sa punem la dispozitie un set de instrumente pentru persoanele interesate. Iată un prim demers.

Instrument de  identificare a nevoilor de Digitalizare a IMM.

Un prim contact, va fi stabilit in urma completării chestionarului de evaluare.

Instrument de generare a Declaratiilor (Modelele A / I)  aferente Ghidului specific de Digitalizare IMM

Erori

Lista erorilor, prezente in documentele asociate Ghidului Digitalizare IMM si Anexe

In consolidare..

Servicii GRATUITE - Evaluare grad digitalizare IMM

Online Medical Consultant

Serviciile noastre se adresează IMM Eligibile cu peste 90 de puncte in programul RNRR- DIGITALIZARE IMM”, care au nevoie de un partener de încredere care să vă ghideze în procesul de transformare digitală și să vă ajute să accesați programul PNRR - IMM DIGITALIZATION. Echipa noastra de experti va poate oferi urmatoarele avantaje:

(1) Evaluarea rapidă a nivelului actual de digitalizare, astfel încât să puteți identifica rapid zonele de îmbunătățire și să începeți să lucrați la planul digital.
(2) Expertiză în scrierea planurilor de afaceri și a cererilor de finanțare, astfel încât să puteți prezenta un caz convingător pentru proiectul dumneavoastră și să vă creșteți șansele de a obține aprobarea.
(3) Nivel ridicat de expertiză și cunoștințe în domeniul tehnologiilor digitale, astfel încât să puteți fi siguri că procesul de digitalizare se va desfășura în conformitate cu cele mai recente standarde și bune practici.
(4) Asistență în pregătirea și depunerea ofertelor pentru licențe cloud pentru ERP, CRM și alte soluții. 

(5) Servicii de web design pentru a îmbunătăți prezența online și implicarea clienților afacerii dvs.
(6) Consultanță IT&C (eealizarea Planului de digitalizare a afacerii)
(7) Audit IT&C (evaluarea la transa finala privind îndeplinirii criteriilor DESI)
(8) Formare profesională în domeniul IT pentru a vă îmbunătăți cunoștințele și abilitățile.

Nu lăsa oportunitatea asta să treacă pe lângă tine. Contactați-ne pana in data 15.02.2023 pe site-ul nostru la sectiune Servicii și permiteți-le experților noștri să vă ajute să accesați programul PNRR - DIGITALIZAREA IMM-urilor și să faceți primul pas către o afacere mai eficientă și mai competitivă." 

Instrument de generare automata a Declarațiilor (Modelele 1-9)  aferente Ghid ”DIGITALIZARE IMM”

Instructiuni anexe1.png

 

Instrumentul include mai multe componente care vor sporii productivitatea echipelor de consultanți, după cum urmează:

  1. Instrument de incarcare a datelor Solicitantului si de descarcare a Anexelor, asa cum sunt ele prezentate in Ghidul Solicitantului. 

  2. Macrocomenzi pentru copierea datelor consolidate in depozitar, respectiv de golire a continutului formularelor

  3. Lista Anexelor 1-9 consolidate astfel incat sa corespunda cerintelor, structurate pe versiuni, asa cum le va modifica finanțatorul

  4. Ghid  de utilizare si depanare in cazul care se pierde legatura dintre Baza de date (.xlsm) si Anexele in formatul Word (.docx)

Sistemul de fisiere implementat in cadrul formularelor, este actualizat la versiunea Corrigendum 2

Lista de intrebari generate de inconsistența anumitor informatii prezentate contradictoriu in Ghidul specific Digitalizare IMM / Anexe

social-media-5771047_1920.png

In urma parcurgerii textelor din Ghid de catre mai mulți Consultanți in scriere si implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene, au fost identificate o serie de elemente contradictorii, care crează confuzie in randul Consultanților dar si aIMM-urilor dornice de accesarea acestui Program.

Mai mult ..
bottom of page