top of page
20210130_163546_edited.jpg
Campanii
& Evenimente
Campanie  promovare
MySTART - Plan Afaceri 

Campania in cifre...

Durata campanie:   18 saptamani

Total licențe de distribuit: 80 buc.

Data start : 01.12.2021

Data stop : 31.03.2022

Noul produs din familia eMIP -  StartUp - Plan Afaceri, se adresează atat ca instrument de formare profesională pentru elevi, studenți sau adulți - in cadrul programelor de formare profesională, dar și  a  firmelor nou inființate care implementează planuri de afaceri. De asemenea se constituie ca instrument eficient de gestionare si monitorizare a Planurilor de Afaceri, finanțate in programele  nationale, guvernamentale sau prin fonduri europene. 

1.2- Inlocuire ExpertMonitorizare.png

Obiective si Conditii de eligibilitate ale beneficiarilor campaniei 

 1. In perioada campaniei de programului de promovare StartUp - Plan Afaceri, se acorda cu titlu GRATUIT, un numar de 80 de licente de utilizare si acces in Platforma MIP / sectiunea  STARTUP - Plan Afaceri, persoanelor care implementeaza planuri de afaceri in perioada 2021 - 2023.

 2. Durata sprijinului: 24 luni de la acordare

 3. Intensitatea sprijinului  / beneficiar : 240 euro

 4. Bugetul echivalent al campaniei: 19.200 euro

 5. Beneficiarii eligibili ai campaniei, sunt: 

  • persoane fizice cu resedinta pe teritoriul Uniunii Europene, care implementează Planuri de afaceri

  • persoane juridice, care implementeaza proiecte ce finanțează infiintarea de noi afaceri sociale sau afacerilor ce  promoveaza dezvoltarea antreprenoriatului roman si digitalizarea afacerilor (ex. programe POCU, Startup Nation, Innotech Student sau similare)​​

 6. Participanții la campanie revendică  telefonic  sau prin email pana la 10 licențe. In fiecare saptamana din perioada campaniei, pot fi revendicate pana 10 licente.

 7. Pentru acordarea licențelor, vor fi semnate Contracte de licentiere, intocmite in conformitate cu Termeni si Conditiile de utilizare a Platformei MIP, respectiv Politica de Confidentialitate (includ cerinte GDPR)

 8. Dupa semnarea Contractelor de licentiere, Beneficiarul este afisat pe toată perioada de valabilitate a licenței in Lista de beneficiari ai campaniei - informatiile fiind folosite in cadrul Campaniei de promovare a produsului StartUp - Plan Afaceri  prin canalele de socializare Linkedin și Facebook, beneficiarii exprimandu-si in prealabil acordul scris in acest sens.

 9. Telefon campanie : 0745 128387  / email campanie : clienti@emip.ro

Durata campanie:   18 saptamani

Data start : 01.12.2021

Data stop : 31.03.2022

Beneficiarii inregistrati  in cadrul campaniei

Orarul cursului


Filtrează după:
bottom of page