top of page

DIGITALIZARE IMM - Instrument de generare automată a Declarațiilor - anexe la Cererea de finanțare

Updated: Jan 25, 2023

Noul instrument de generare automata a Declaratiilor aferente Cererii de finantare din programul PNRR - DIGITALIZARE IMM, publicat și oferit GRATUIT de echipa eMIP, permite solicitanților si consultanților in scrierea proiectelor cu fonduri europene să genereze rapid si eficient declaratiile necesare pentru a solicita finantare pentru proiectele de digitalizare.


10 MOTIVE PENTRU UTILIZAREA INSTRUMENTULUI:

  1. Economisirea timpului: Instrumentul de generare automata a declaratiilor permite companiilor sa completeze formularele si sa furnizeze informatii necesare in mod interactiv si intuitiv, reducand astfel timpul necesar pentru a solicita finantare.

  2. Reducerea efortului: Instrumentul poate fi utilizat pentru a automatiza si simplifica procesul de solicitare a finantarii, reducand astfel efortul necesar pentru a completa toate declarațiile.

  3. Accesibilitate: Instrumentul poate fi accesat online, astfel incat companiile pot completa formularele si furniza informatii de la orice locatie.

  4. Verificarea si validarea informatiilor: Instrumentul poate fi utilizat pentru a verifica si valida informatiile furnizate de companii, astfel incat acestea sa fie complete si corecte.

  5. Generarea automata a documentatiei: Instrumentul poate fi utilizat pentru a genera automat si rapid a setului de Declaratii (Modele A - Model I) grabind astfel depunerea Cererii de Finantare si a Planului de Afaceri de digitalizare al solicitantului.

  6. Reducerea erorilor: Instrumentul poate ajuta la reducerea erorilor si a neintelegerilor care pot duce la refuzul finantarii solicitate.

  7. Util pentru companiile mici si mijlocii: Instrumentul este deosebit de util pentru companiile mici si mijlocii, care pot fi, de obicei, mai putin familiarizate cu procesul de obtinere a finantarilor, dar si pentru consultanții care doresc să-și sporească productivitatea

  8. Informatii actualizate: Instrumentul este actualizat regulat, astfel incat companiile au acces la informatii actualizate si corecte.

  9. Suport tehnic: Echipa eMIP ofera suport tehnic pentru utilizarea instrumentului, astfel incat companiile pot avea acces la ajutor in caz de nevoie, prin email: demo@emip.ro

  10. Accesibilitatea finantarii: Instrumentul poate ajuta companiile sa acceseze finantarea necesara pentru proiectele lor de digitalizare si modernizare.


CUI NE ADESĂM?


Așa cum am menționat deja, instrumentul este util atat pentru IMM in calitate de solicitanți, cât și pentru consultanții care pregatesc Cererea de finanțare, Planul de Afaceri cu Anexele aferente, care conțin și Pachetul de Declarații actualizate.


De mentionat ca aceasta prima versiune actualizată conform Ghid Digitalizare IMM - Corigendum 15.01.2023, se adresează Intreprinderilor Autonome, versiunea ce se adresează Intreprinderilor legate și Intreprinderilor partenere - fiind in lucru.


In concluzie, noul instrument de generare automata a Declaratiilor aferente Cererii de finantare din programul PNRR - DIGITALIZARE IMM, publicat de echipa Platformei eMIP, este un pas important in automatizarea si digitalizarea procesului de scriere și pregatire a Dosarului Cererii de finantare din programul PNRR C9 M1 - DIGITALIZARE IMM.



CUM FOLOSESC INSTRUMENTUL?


După descărcarea arhivei 1.DATE GENERARE ANEXE v.(XYZ) și salvarea continutului va rugam sa deschideti fisierul _Date generare Anexe.xlsm pentru a vă familiariza cu filele de lucru. Datele incărcate deja, au caracter demonstrativ.. Pentru operaționalizare, trebuie refacute legaturile intre cele doua fisiere (vezi Instrucțiuni, pas 6 - ”Refacere legaturi intre fisiere”).

Citiți instructiunile și folosiți-l ca atare! Autodepanare: B@U


Distribuie instrumentul și spune și altora de el!

2. DATE GENERARE ANEXE v3(25.01.2023)
.zip
Download ZIP • 1.03MB

Puteti consulta și alte instrumente similare in pagina LIBRARIE


59 views0 comments
bottom of page