top of page

Digitalizarea IMM : Căutarea beneficiarilor eligibili

PNRR va permite prin Componenta 9 / Măsura 1. Schemă de Minimis și Schemă de Ajutor de Stat în Contextul Digitalizării IMM-urilor, are ca obiectiv, acordarea de Granturi de până la 100.000 Euro, IMM-urilor pentru Adoptarea Tehnologiilor Digitale (echipamente, software, respectiv programe de instruire si formare profesionala in domeniul IT&C).

DIGITALIZAREA ȘI NEVOILE DIN PIAȚĂ:

  1. Cele mai multe IMM nu știu dacă sunt eligibile in cadrul PNRR || Componenta C9, Măsura 1. Schema de minimis și schema de ajutor de stat în contextul Digitalizării IMM-urilor.

  2. Firmele de consultață au nevoie de informatii precise și actualizate, pentru a-i contacta doar posibilii beneficiari ELIGIBILI.

  3. Firmele de consultanta necesita o eficientizare a procesului de evaluarea a oportunităților.

  4. Evaluarea eligibilității IMM interesate in dezvoltare digitala

  5. Evaluarea IMM din diferite sectoare de activitate eligibile

  6. Indentificarea IMM din proximitatea geografica a consultanților.

  7. Identificarea si evaluarea IMM dupa scorul de eligibilitate.

  8. Lipsa unui model minimal de implementare (estimator costuri, necesar resurse si servicii, instruire) pentru IMM eligibile.

  9. Pregatirea unor oferte comune de ”pachete de digitalizare specializată” (produse si servicii), care să indeplinească minim 6 dintre criteriile de intensitate digitală, conform Indicelui economiei și societății digitale (DESI).

Dar ce faci, ca firma de consultanță și nu ai timp să aștepți să fi sunat de IMM, pentru a le furniza informații privind eligibilitatea, in speranța incheierii câtorva Contracte de consultanță?

Timpul trece și posibilii beneficiari nu stau pe loc!




GRIDSEARCH.AI - ADUCE INOVAREA


Ce zici, daca ai avea acces la baza de date cu cele 3000 - 5000 de IMM-uri ELIGIBILE din județul tău? Da, este cu adevarat exceptional!

Gridsearch a extras pentru voi cele 262.392 firme eligibile pentru Grantul DIGITALIZARE IMM 2022. Poți găsii aceste baze de date structurate pe toate cele 42 județe de județe, AICI




CATEVA INFORMATII DESPRE PRODUSUL Digitalizare IMM 2022

  • Se adresează firmelor de consultanță, care doresc sa-și maximizeze rata de succes.

  • Datele sunt colectate din surse publice (Ministerul Finanțelor și Registrul Comertului), printr-un process de extragerea automatizat si integrat, apoi agregate de cate echipa de Data Engineering GRIDSEARCH Data.

  • Echipa de Data Science GRIDSEARCH a conceput algoritmii de estimare a eligibilitatii companiilor din Romania, in raport cu initiativa de digitalizare si folosind documentatia si ghidurile puse la dispozitie de catre Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.



In loc de concluzii:

  1. Produsul este inovativ și aduce plus-valoare in activitatea firmelor de consultanță din Romania.

  2. O solutie romanească, pentru români și IMM-urile lor, in speranta unui PNRR functional.

  3. Felicitări echipei GRIDSEARCH, pentru produsul realizat!

  4. Sunt interesante si celelalte pachete de date: ex. Grant HORECA2 - Lista companiilor eligibile pentru finanțare (46.780 companii din Romania)

201 views0 comments
bottom of page