top of page

🚀 Un nou utilitar la eMIP.ro: Descoperă noul GPT de conversie Text în Imagine! 🎨


Suntem încântați să anunțăm o nouă etapă în evoluția platformei eMIP.ro! 🌟 Am integrat un #GPT, bazat pe #NLP, specializat în generarea și rafinarea imaginilor direct din prompturi textuale. Adică scri o descriere textuala a pozei pe care ți-o imaginezi și obții o propunere pe care o poți imbunătății continuu prin adaugare de noi descrieri și regenerare.


Această tehnologie vă permite să transformați ideile în imagini impresionante printr-o interfață simplă și intuitivă. Experimentați naturalețea tonurilor și a imaginilor generate accesând utilitarul GPT al #eMIP la [link].


CUM GENEREZ PRIMA MEA IMAGINE?

Imaginează-ți o scenă în cele mai mici detalii și descrie toate aspectele într-un text. Acesta va fi prompt-ul tău în generarea noii tale imagini.

Exemplu: Pentru generarea imaginii de mai jos a fost folosit urmatorul prompt:

Generează o imagine cu o persoană așezată cu un laptop pe genunchi. Persoana poartă un tricou alb și blugi de culoare albastru deschis. O mână trebuie să fie o mână umană, iar cealaltă să fie o mână robotică protetică, indicând un dispozitiv bionic avansat atașat la antebraț cu articulații vizibile și un design elegant, metalic. Laptopul este modern cu taste negre pe o bază de argintiu. Lângă persoană se află un smartphone. Fundalul trebuie să fie neclar pentru a accentua mâinile și laptopul.
Imagine generata cu noul GPT de la eMIP.ro. Promptul folosit pentru generarea imaginii: ”Generează o imagine cu o persoană așezată cu un laptop pe genunchi. Persoana poartă un tricou alb și blugi de culoare albastru deschis. O mână trebuie să fie o mână umană, iar cealaltă să fie o mână robotică protetică, indicând un dispozitiv bionic avansat atașat la antebraț cu articulații vizibile și un design elegant, metalic. Laptopul este modern cu taste negre pe o bază de argintiu. Lângă persoană se află un smartphone. Fundalul trebuie să fie neclar pentru a accentua mâinile și laptopul.”
Imagine generata prin GPT-ul de la eMIP.ro

Dacă ințelegi ce trebuie să faci, continua! Ai la indemână un GPT de conversie text în imagine - remarcabil. Dacă n-ai ințeles, citește incă o dată si regenereaza! Niciodată nu vei obtine același rezultat la regenerare! Dacă nu te-ai plictisit, continua! Prin nenumaratele tale incercari, #OpenAI se perfecționează!


GPT de conversie Text în Imagine

Ceva remarcabil, nu poate fi facut decat de către oameni remarcabili! Vă așteptăm să descoperiți și să vă inspirați! 🌈



45 views1 comment
bottom of page