top of page

Idei de afaceri sociale, in epoca post COVID-19

Există mai multe moduri în care puteți căuta idei de întreprinderi sociale. A vedea exemple de întreprindere socială în acțiune este una dintre aceste cele mai bune modalități de a vă inspira pentru ceea ce ați putea dori să creați!

Ideile de întreprindere socială, spre deosebire de ideile convenționale de afaceri, rezultă de obicei din dorința de a rezolva o nevoie socială; similar cu câte organizații non-profit și de caritate își găsesc începutul.


Pe măsură ce se răspândește mesajul îmbinării perspicacității și inovației în afaceri cu sarcina de a construi schimbări sociale durabile și împreună cu un număr din ce în ce mai mare de exemple puternice de schimbări pozitive care se manifestă în întreaga lume, mișcarea întreprinderii sociale continuă să câștige teren. Cu această abordare antreprenorială de diversificare a fluxurilor de finanțare, o organizatie din domeniul social, poate fi eliberată de grija subfinanțarii cronice.


Prin demersul nostru, ne propunem să vă prezentam (pe viitor) cateva idei de afaceri ce pot sta la baza inființării unei intreprinderi sociale..


De asemenea, vom incerca să identificam impreună și afacerile al caror ecosistem este perturbat de pandemie si de ”masurile de protectie - ce se impun” ..

56 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

コメント


bottom of page