top of page

WeTRANSETH a fost recunoscut ca un Microsoft #BuildFor2030 Hackathon Hero.

Updated: Feb 13, 2023

Cu mare bucurie şi mândrie, vrem să celebram victoria echipei We Transeth la concursul Microsoft #BuildFor2030 Hackathon! Acest premiu onorant este o recunoaștere a dedicaţiei şi pasiunii acestei echipe pentru a contribui la realizarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale ONU.

Din 329 de proiecte, inscrise in concurs, au ramas intr-o prima etapa doar 35 de participanti. Dar dintre acestia doar 12 au finalizat cursa, cartigand titlul de Microsoft #BuildFor2030 Hackathon Hero. Printre acesti 12 castigatori se numara și proiectul echipei Transeth, singura echipă din Romania, ce castigă acest onorant titlu.

Citiți articolul de comunicare al rezultatelor evaluarii AICI:

CUI SE ADRESESAZĂ SOLUȚIA?


Proiectul We Transeth furnizează o soluție software revoluţionară care îmbunătăţeşte procesul de educare antreprenorială al grupurilor vulnerabile, sprijinind digitalizarea afacerilor (Startup-urilor) reducand astfel impactul activității de gestionare al afacerilor asupra mediului. Acest proiect inovativ a adus laolaltă tehnologia avansată şi dorinţa de a face o diferenţă reală în lume - prin democratizarea cunoștiintelor oferie tuturor categoriilor de oameni, adică oferind șanse egale in dobandirea de cunoștiințe și metode de management in implementarea Planurilor de Afaceri.


Prin utilizarea inteligenţei artificiale şi a analizei datelor, soluția We Transeth optimizează procesele de monitorizare si mentorat, minimizează deplasările inutile, sprijină in luarea deciziilor corecte și minimizează erorile de gestionare a bugetelor, reducand pierderile și emisiile de dioxid de carbon. De asemenea, oferă o vizualizare clară a fluxurilor financiare, a mecanismelor de gestionare ale afacerilor dezvoltate de membrii comunităților marginalizate, aflate in situații de risc (inclusiv de sărăcie) - permițând îmbunătăţirea continuă a acestora, contribuind astfel la atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale ONU.


De remarcat, faptul că soluția a fost publicată de curand ca și client mobile, fiind disponibilă atât in App Store cât și în Google Play.



CINE SUNT?


Echipa We Transeth este formată din programatori talentaţi, designeri şi experţi în implementarea proiectelor cu fonduri europene, care au lucrat în mod colaborativ şi au avut un angajament puternic faţă de acest proiect. În fiecare etapă a procesului de dezvoltare, ei au abordat problemele cu inovaţie şi determinare.

Felicitari echipei Transeth și multumiri celor care ne-au sprijinit și motivat! - transmite Alexandru RUSAN - Președintele Asociației TRANSETH CLUSTER

Premiul câştigat la Microsoft #BuildFor2030 Hackathon este un semnal puternic că echipa We Transeth are un impact real în acest domeniu şi contribuie la un viitor durabil. ESoluția dezvoltată ne arată că este posibil să utilizăm tehnologia pentru a participa activ la rezolvarea problemelor globale şi că impreună cu Transeth Cluster, suntem în măsură să construim o lume mai bună prin intermediul soluţiilor software inovative.



Felicitări, echipei Transeth, pentru soluția WeTranseth care a primit acest premiu onorant şi pentru eforturile continue de a face o diferenţă reală in modul in care distribuim educația antreprenorială in toate mediile economico-sociale ale societății globale! Acest premiu este doar începutul şi suntem siguri că proiectul dvs. va avea un impact major în viitor.


Vă felicităm şi vă dorim succes în continuare!

50 views0 comments
bottom of page