top of page

eMIP - selectată in primele 35 de soluții participante la Microsoft #BuildFor2030 Hackathon

In perioada 22.sept. - 22 Nov. 2022, Microsoft a organizat la nivel GLOBAL, inscrierile și prezentarea de soluții software inovative in cadrul Microsoft #BuildFor2030 Hackathon, din care eMIP nu a vrut să lipsească, alăturandu-se provocării! Au fost analizate criterii de inovare pentru soluțiile ce răspund domeniilor de provocare a hackathon-ului, din care nu puteau lipsi cele

Dintre cei 325 de participanți (membri ai Microsoft Partner Network, sau echipe din cadrul acestora), înscriși în competiția pentru soluții care trebuie să demonstreze că îndeplinesc cerințele descrise in „Provocări #Buidfor2030” – proiectul eMIP, a fost selectat alături de 34 alte soluții realizate la nivel global (America de Nord, Europa, Africa și Asia).

Suntem onorați de această realizare, mai ales că din România au fost selectate doar două soluții: We Transeth (transeth.org) și eMIP (emip.ro) .

Vezi AICI, partea publică din cererea depusă de echipa eMIP, în cadrul Microsoft #BuildFor2030 Hackathon.


PROGRAMUL DE DESFĂŞURARE A HACKATHONULUI ȘI CRITERIILE DE JURIZARE

Jurizarea soluțiilor selectate este efectuată de o echipă de experți, selectați de organizatorul Microsoft, de la nivel global. Puteți vedea criteriile stricte și procedurale de jurizare AICI, calendarul concursului de proiecte:

ACTIVITATE

DATA INCEPUT

DATA INCHEIERE

Inregistrare participanților

22 Septembrie la 7:00 PDT

22 Noiembrie la 23:45 PST

Jurizarea soluțiilor acceptate

23 Noiembrie la 6:00 PST

30 Ianuarie la 14:00 PST

Anunțarea caștigătorilor

31 Ianuarie la 9:00 PST


#BUILDFOR2030 - DOMENII DE PROVOCARE

Alegera unuia sau mai multor domenii de provocare in cadrul căreia solutia eMIP participă la competitia de solutii software, a fost o provocare in sine! Iată domeniile de provocare deschise de Microsoft in cadrul acestui hackthon:

52 views0 comments
bottom of page