top of page

eMIP.ro - noua abordare cu o nouă infățișare

Updated: Feb 13, 2022

Dezvoltarea organică a activității echipei MIP, atrage după sine nevoia de imbunătățire a comunicării cu dumneavoastră - COMUNITATEA MIP.

Urăm bun venit prietenilor și colegilor noștri implicați in creșterea Comunității MIP - a celor implicați in utilizarea și dezvoltarea uneltelor Platformei MIP.

Obiectivul acestui Blog: Dezvoltarea comunității MIP prin: (1)creșterea numerică si diversificarea canalelor de comunicare, (2)cresterea calității materialelor puse la dispozitia voastră, (3)informarea rapidă cu privire la noile instrumente dezvoltate.

Nu putem face aceste lucruri, fără ajutorul noilor noștri editori de conținut și bineînțeles fără feedback-ul vostru, fapt pentru care vă cerem sa fiți critici cu materialele publicate.


Un nou conținuti, noi provocări


Pentru a face conținutul cat mai atractiv, vom incerca să abordam subiectele propuse de voi saptamânal, pe adresa editor@emip.ro.

Temele propuse de voi, trebuie sa faca parte din cele patru categorii la care ne-am gandit sa le supunem dezbaterii :

  1. Digitalizarea afacerii,

  2. Economie socială,

  3. Parteneriate,

  4. Instrumente MIP.

Nu va sfiiți să apreciați materialele de calitate, dar să și dezaprobați arcumentat pe cele care nu corespund convingerilor voastre.

Notă: Pentru a putea face un comentariu la o postare, trebuie sa aveți calitatea de membru și să fiți logați pe platforma www.emip.ro


28 views0 comments
bottom of page