top of page

eMIP | Scan & Sign - noua soluție de scanare și augmentare a fișierelor PDF.

Actualizată în: 26 iun. 2023

Revoluția digitală a adus o multitudine de avantaje in viața noastră de zi cu zi, iar transformarea documentelor fizice in formate digitale a devenit o necesitate. In acest sens, platforma eMIP (emip.ro) a dezvoltat o solutie inovatoare numita eMIP | Scan & Sign, care ofera noi capabilitati pentru dispozitivele mobile (telefoanele smart si tabletele). Acest modul este conceput pentru a revoluționa modul in care scanam, prelucram (augmentăm) si gestionăm documentele prin intermediul dispozitivelor noastre mobile, având posibilitatea de a semna olograf documentele scanate.

Modul de operare a soluției eMIP | Scan & Sign, este prezentat in tutorialul de mai jos:

Asistentul Inteligent al Platformei, augmentează automat documentul, aplicând facilități noi in PDF-ul scanat , oferind astfel posibilitatea realizării de operațiuni de căutare avansată în conținut ( cu afișare și evidențiere rezultate), chiar din imagini, ștampile sau scriere de mână (olografă) respectiv tipărituri. (vezi video de la min. 1:31)SCENARII DE UTILIZARE

 1. Persoana cu deficiențe vizuale, poate asculta fisierul audio generat din pozele realizate la documente. (vezi min. 3:43)

 2. Managerul de Startup ce-și gestionează proiectul prin eMIP- Plan Afaceri, scanează facturile sau bonurile de carburant le convertește automat intr-un fisier PDF si le incarcă automat în cloudul eMIP, de unde le poate accesa și opera oricând.

 3. Arhivatorul sau Contabilul poate realiza poze la documente cu formate atipice (ex. Chitanțe, bonuri de casă sau carburant, Raport R, Raport Z - casă de marcat, etc), și genereaza fișierul arhivă ce poate fi semnat la verificare, fiind ulterior incărcat automat in aplicația eMIP Arch., în vederea arhivării.

 4. Expertul din echipa de proiect PEO / PIDS, aflat pe teren in timpul procesului de recrutare a membrilor GT, poate scana și semna documente cu dipozitivul mobil.

 5. Colegii de serviciu / Membrii echipei de proiect / Partenerii de afaceri, scanează și partajează documente, pe care le adnotează și semnează olograf prin utilizarea telefonului mobil sau a tabletei.

eMIP | Scan & Sign reprezintă o soluție inovatoare și versatilă pentru dispozitivele mobile, care ne permite să scanăm rapid documente, să le prelucrăm și să le gestionăm în format digital. Cu ajutorul funcționalităților avansate, precum OCR-izarea, recunoașterea automată a formelor și structurilor, semnătura electronică, criptarea și multe altele, putem realiza o varietate de operațiuni esențiale într-un mod eficient și securizat.
eMIP | Scan & SignAVANTAJELE UTILIZARII SOLUȚIEI


Utilizarea soluției eMIP | Scan & Sign aduce numeroase avantaje pentru utilizatori. Iată 10 dintre acestea:

 1. Eficiență sporită: Aplicația eMIP | Scan & Sign permite scanarea rapidă a documentelor folosind camera dispozitivului mobil, eliminând necesitatea utilizării unui scanner tradițional. Astfel, economisim timp prețios și putem gestiona mai eficient documentele.

 2. Portabilitate: Datorită integrării pe dispozitivele mobile, soluția eMIP | Scan & Sign ne permite să scanăm și să procesăm documente oriunde ne-am afla, fără a fi nevoie de echipament suplimentar sau acces la un birou.

 3. Calitate îmbunătățită a documentelor scanate: Aplicația detectează automat marginile paginilor și corectează eventuale distorsiuni, asigurându-ne că avem documente digitale clare și precise.

 4. Transformarea textului scris de mână în format digital: OCR-izarea din scriere olografă ne permite să convertim textul scris de mână într-un format digital căutabil și editabil, facilitând căutarea și modificarea conținutului documentelor.

 5. Recunoașterea automată a formelor și structurilor din documente: Funcția de recunoaștere automată ne ajută să identificăm și să extragem rapid informațiile relevante din documente, precum nume, adrese, numere de telefon sau coduri de bare.

 6. Semnare electronică simplificată: Putem semna electronic documentele scanate direct de pe dispozitivul mobil, fără a fi nevoie de imprimare și semnare manuală. Acest lucru facilitează procesul de semnare și distribuire rapidă a documentelor în format electronic.

 7. Securitatea informațiilor: Aplicația permite criptarea și securizarea documentelor scanate, protejându-le cu ajutorul semnăturii olografe și a unui certificat alocat de serviciul de autentificare X.509 al eMIP. Astfel, avem încrederea că informațiile noastre sunt în condiții de siguranță maximă.

 8. Partajare și colaborare ușoară: Documentele adnotate și semnate pot fi partajate prin rețeaua locală, serviciile de mesagerie sau e-mail, facilitând colaborarea și comunicarea cu colegii de muncă sau partenerii de afaceri.

 9. Integrare cu celelalte aplicații ale platformei: eMIP | Scan & Sign se integrează cu celelalte aplicații ale platformei eMIP de gestionare a documentelor, oferindu-ne posibilitatea de a lucra într-un mod sinergic și de a optimiza fluxul de lucru.

 10. Accesibilitate îmbunătățită: Prin convertirea conținutului documentelor în fișiere audio, soluția eMIP | Scan & Sign facilitează accesul la informații pentru persoanele cu deficiențe de vedere. In acest mod, informațiile din scrire olografă sau poze, pot fi accesate de catre persoanele cu dizabilități.
În concluzie, eMIP | Scan & Sign reprezintă o soluție inovatoare și versatilă pentru dispozitivele mobile, care ne permite să scanăm rapid documente, să le prelucrăm și să le gestionăm în format digital. Cu ajutorul funcționalităților avansate, precum OCR-izarea, recunoașterea automată a formelor și structurilor, semnătura electronică, criptarea și multe altele, putem realiza o varietate de operațiuni esențiale într-un mod eficient și securizat. Dezvoltarea continuă a platformei eMIP și adăugarea de noi facilități vor contribui la crearea unei experiențe îmbunătățite și la optimizarea fluxului de lucru în ceea ce privește gestionarea documentelor în era digitală.

45 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page