top of page

eMIP Arch - soluție de arhivare digitală, eligibilă in cadrul PNRR - Digitalizare IMM

Actualizată în: 6 mar. 2023

În era digitală, transformarea digitală a devenit esențială pentru IMM-uri. În acest sens, soluția eMIP Arch poate fi ceea ce au nevoie intreprinderile mici și mijlocii pentru a-și digitaliza procesele de afaceri. În plus, achiziționarea licențelor eMIP Arch prin PNRR - Digitalizare IMM este o cheltuială eligibilă, fiind finanțată în cadrul programului.

Urmareste-o pe Alice - asistentul inteligent al ecosistemului eMIP, din prezentarea de mai jos, pentru a vedea soluția noastră, in acțiune:

Beneficiile utilizării eMIP Arch sunt multiple, printre acestea fiind si aceea că soluția îndeplinește cinci (5) dintre criteriile DESI, din cele minim 6 solicitate de program:

  1. Primul criteriu DESI, se referă la utilizarea computerelor cu acces la internet de către cel puțin 50% dintre angajați. Prin utilizarea soluției eMIP Arch, angajații pot accesa datele afacerii și pot colabora în mod eficient în mediul online, contribuind astfel la cresterea numarului salariaților care au acces la companiei, utilizand dispozitive cu acces la aplicatia eMIPArch - mobile.

  2. Al doilea criteriu DESI, se referă la cheltuielile cu serviciile de trecere a arhivelor din format analog în format digital indexabil. Cu ajutorul soluției eMIP Arch, IMM-urile pot digitaliza toate documentele importante și pot găsi rapid informațiile necesare într-un format ușor de accesat și gestionat.

  3. Criteriul 8 DESI, se referă la achiziționarea de servicii cloud computing sofisticate. eMIP Arch oferă o platformă puternică de gestionare a datelor în cloud, ceea ce permite IMM-urilor să își gestioneze în mod eficient datele într-un mediu securizat și scalabil.

  4. Criteriul 9 DESI, se referă la utilizarea tehnologiei de inteligență artificială de către IMM-uri. eMIP Arch utilizează algoritmi AI pentru a extrage informații relevante din documente și pentru a oferi informatii indexând continutul in mod inteligent, ceea ce poate spori eficiența afacerii.

  5. Criteriul 10 DESI, se referă la achiziționarea de servicii de cloud computing utilizate pe internet. Prin achiziționarea licențelor eMIP Arch, IMM-urile pot utiliza soluția în mediul online și pot beneficia de toate avantajele oferite de gestionarea și procesarea datelor în cloud.

În concluzie, alegerea utilizarii eMIP Arch prin PNRR - Digitalizare IMM poate fi o investiție benefică pentru IMM-uri, deoarece soluția poate ajuta afacerile să îndeplinească criteriile importante pentru programul DESI și să-și optimizeze procesele de afaceri prin digitalizarea și utilizarea tehnologiei de inteligență artificială.


Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la +40745128387, sau prin e-mail la demo@emip.ro
200 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

コメント


bottom of page