network-4559220_1920_edited.jpg
Pachetul
eLearning

Acest pachet include modulul eLearning, in cadrul unei solutii web ce cuprine o platforma a beneficiarului cu urmatoarele componente: blog, rezervare servicii, cursuri on-line, e-comerce, interfata sociala membrii, interfata de administrare, cu roluri distincte pentru membrii echipei beneficiarului, etc

DESCRIERE MINIMALĂ PACHETE  eLearning & WebDesign

Flux eLearning_edited.png

Operarea modulului Sală Curs, este realizată de către cursanți, care isi consemnează activitatea realizată prin parcurgerea curriculei cursurilor.

De asemenea, in modulul Sala curs, se incarca fisierele ce atestă realizarea activităților, Teste și exerciții completate de catre cursanți.

Activitatea independentă a cursanților, este analizată și notată  de catre lectorii desemnați pentru fiecare modul de curs, urmand ca rezultatele obtinute sa fie consemnate in Catalogul de note al  clasei de curs.

Pachetul este componenta unui abonament MIP - dedicat gestionarii participantilor la cursuri de formare profesionala.  Acest pachet include modulul eLearning, in cadrul unei solutii web ce cuprine o platforma a beneficiarului cu urmatoarele componente: blog, rezervare servicii, cursuri on-line, e-comerce, interfata sociala membrii, interfata de administrare, cu roluri distincte pentru membrii echipei beneficiarului, etc. Cursanți, sunt organizati pe grupe de curs, care construiesc Clase de Curs . 

 

Inscrierile se pot face on-line sau pot fi facute de catre beneficiar, care are grupele deja formate. Procesul de desfăsurare al cursurilor se desfasoară prin parcurgerea urmatoarelor etape:

 1. Configurarea Claselor de curs si a utilizatorilor asociați cursantilor

 2. Configurarea cursurilor (Calendar derulare curs, programa curs, lectori)

 3. Incarcarea Librariei cu suportul de curs (activitate teoretică si formulare inteligente- activitate plarctică)

 4. Configurare sala curs

 5. Derulare cursuri prin utilizarea materialelor audio, video, formulare test, proba practică.

 6. Examinare finală via Zoom - comisie + Lucrare practică (aplicabilă on-line)

CONTRACTARE SERVICII PACHETELOR  eLearning & WebDesign

Pachetul se contractează impreună cu pachetul de Servicii WebDesign, fapt pentru care este necesară contactarea echipei MIP in verderea formulării ofertei. In cadrul solicitării ofertei de preț, sunt discutate următoarele elemente de constructie :

 1. Alegerea domeniului si a planului de hosting.

 2. Definirea temei site-ului de prezentare :

  • domeniu de activitate al site-ului și css (paletar culori, stiluri si fonturi),

  • tipul si numarul modulelor din site : pagina landing, modul blog, modul rezervare servicii, utilizare conferință zoom, modul gestionare evenimente, modul gestionare grupuri membrii, baze de date, pagini cu continut dinamic, etc

  • modalitati de plată asociate modulelor e-comert, rezervare servicii, cursuri, vanzare de bilete la evenimente (ex. prin  card bancar, PayPal sau numerar la recepție)

  • numarul formularelor utilizate si tipul acestora (cu/fara arbori decizionali), 

  • durata de realizare

  • funcții speciale implementate la cererea beneficiarului

 3. Asociat componentei eLearning: necesar formulare inteligente - pentru teste & verificari parțiale si activitate practică pe module curs.​